De Platte Vonder
Sinds 1950 een gerenommeerd horeca familiebedrijf met als gastpaar Karin, Cees en Chef-Kok Wiljan Velings
Profielschets Sous Chef
- Afgeronde Koksopleiding, niveau 3;
- Werkzaamheden conform HACCP;
- Onze bestaande activiteiten te ondersteunen;
- Je passie voor ons nieuwe concept te laten vieren met je creatieve ideeën;
- Organisatorisch vermogen;
- Representatief;.
- Pakt de leiding als Chef Kok niet aanwezig is
Wat bieden wij je als zelfstandig werkende kok?
- Een uitdagende job met toekomst;
- Een familiaire doch zakelijke werkomgeving;
- Salaris boven Horeca CAO met aanvullende toeslagen;
- Fulltime op basis van 4-daagse werkweek;
- 2 zondagen in de 4 weken vrij;
- Mogelijkheid in combinatie met je partner als gastvrouw.
Ben jij degene (eventueel samen met je partner) om naast onze bestaande activiteiten het frisse concept met ons als familie Velings tot een goed resultaat te leiden, stuur dan een sollicitatie met cv naar:
Partycentrum De Platte Vonder, Feesten & Lekker Eten
Nieuwendijk 10, 5712 EM Someren-Eind
t.a.v. Familie Velings
via info@plattevonder.nl