Voorgerechten
Bonbon van zalm
Limoen mayonaise en radijs
of
Tartaar van tonijn
vitello tonnato new style
of
Rundercarpaccio
truffelmayonaise en pijnboompitten
of
Palet Seranoham
bataat en zoet zure rode ui
Soepen
Toscaans
tomaten velouté met basilicum
of
De Chef
broccoli velouté met gerookte paling en balsamico
Hoofdgerechten Vlees
Getrancheerde Varkenshaas
medaillons van varkenshaas met champignonsaus
of
Gegrilde Kalfs Rib Eye
met chimichurri en gevulde courgette
of
Schnitzel Platte Vonder
met paprika, champignons, rode ui en mozzarella
of
Runderbiefstuk Graan gevoerd
met peper of sjalot-rode wijn saus
Hoofdgerechten vis
Gegrilde zalm
tagliatelle, gamba’, bosui en saus van Nolly Prat
of
Heek filet
parel couscous, antiboise en citroen dille saus
Desserts
Dame Blanche
vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
of
Aardbeien Romanoff
coupe van vanille ijs, aardbeien en Romanoff saus
of
Dessert Italiano
duo van Tiramisu en Panna Cotta met bosvruchten
Overige informatie
2 gangen (Soep/Hoofdgerecht) € 23,50 p.p.
2 gangen (Voorgerecht/Hoofdgerecht) € 25,50 p.p.
3 gangen (Voorgerecht of Soep/Hoofdgerecht/Dessert) € 29,75 p.p.
4-gangen (Voorgerecht/Soep/Hoofdgerecht/Dessert) € 33,50 p.p.
Reserveer nu uw tafeltje in ons Coronaproof Restaurant La Place of op ons overdekt en verwarmd Terras!
Kokerij is op zaterdag en zondag te bestellen vanaf 16.00 uur
De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!
Tafel reserveren?
Een tafel kunt u eenvoudig reserveren in ons programma overzicht, of u belt telefonisch met 0493491381