Voorgerechten

Bonbon van zalm
Limoen mayonaise en radijs

of

Tartaar van tonijn
vitello tonnato new style

of

Rundercarpaccio
truffelmayonaise en pijnboompitten

of

Palet Seranoham
bataat en zoet zure rode ui

Soepen

Toscaans
tomaten velouté  met basilicum

of

De Chef
broccoli velouté met gerookte paling en balsamico

Hoofdgerechten Vlees

Getrancheerde Varkenshaas  
medaillons  van varkenshaas met champignonsaus

of

Gegrilde Kalfs Rib Eye
met chimichurri en gevulde courgette

of

Schnitzel  Platte Vonder
met paprika, champignons, rode ui en mozzarella

of

Runderbiefstuk Graan gevoerd
met peper of sjalot-rode wijn saus

Hoofdgerechten vis

Gegrilde zalm
tagliatelle, gamba’, bosui en saus van Nolly Prat

of

Heek filet
parel couscous, antiboise en  citroen dille saus

Desserts

Dame Blanche
vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom

of

Aardbeien Romanoff
coupe van vanille ijs, aardbeien en Romanoff saus

of

Dessert Italiano
duo van Tiramisu en Panna Cotta met bosvruchten

Overige informatie

2 gangen (Soep/Hoofdgerecht) € 23,50 p.p.
2 gangen (Voorgerecht/Hoofdgerecht) € 25,50 p.p.

3 gangen (Voorgerecht of Soep/Hoofdgerecht/Dessert) € 29,75 p.p.
4-gangen (Voorgerecht/Soep/Hoofdgerecht/Dessert) € 33,50 p.p.

Reserveer nu uw tafeltje in ons Coronaproof  Restaurant La Place of op ons overdekt en verwarmd Terras!  
Kokerij is op zaterdag en zondag te bestellen vanaf 16.00 uur

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!

Tafel reserveren?

Een tafel kunt u eenvoudig reserveren in ons programma overzicht, of u belt telefonisch met 0493491381