Walking Dinner Tip Top 2

Voorgerechtenparade ‘amuses’

  • Tartaar van gerookte zalm met dille crème
  • Coquille met rode biet en hangop met vanille olie
  • Pastrami met gegrilde groenten en paprika crème
  • Gerookte kalkoen met geitenkaas en honing thijm saus

Duo soep

  • Heldere shiitake bouillon met gelakt spek en lente ui.

Broodsoorten, tapenade, olijfolie, kruiden- en roomboter

Warm amuse tussengerechtje

  • Kabeljauwfilet met knolselderij en saffraan

of

  • Eendenborst /bietentaartje met een jus van balsamico

De verfrissing

Granité van mango & passievrucht met proseccoschuim

Hoofdgerechten eiland

Vlees

  • Getrancheerde ossenhaas in jus de veau met apart rode wijn en pepersaus
  • Medaillons van varkenshaas met een tuinkruidensaus

Vis

  • Gesauteerde heekfilet met kreeftensaus

Gebakken aardappeltjes/Frietjes, Gegratineerde aardappel, 3 soorten warme groenten garnituren en een Tweetal frisse salades

Het “amuse” dessertbuffet

  • Bosvruchten ijs met gemarineerde sinaasappel
  • Panna Cotta, Italiaans roomdessert met een karamel coulis
  • Amuse lepel met chocolade mousse en een vleugje Cointreau
  • Crème Brûlé
  • Parfait van cappuccino

Overige informatie

Inclusief alle dranken

€ 69,25 per persoon

Prijs is gebaseerd op een 5 uur-durend arrangement

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons.