Walking Dinner Tip Top 1

Voorgerechtenplateau

Vier individuele gerechtjes per persoon;

  • Bonbon van zalm
  • Stapelaar van paling & peperkoek met dillecrème
  • Tompouce van beenham
  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise

Amuse soep

  • Soepje van paprika tomaat

Geserveerd met stokbrood, olijfolie, tapenade, kruiden- & roomboter.

Tussengerecht vis

  • Kabeljauw met saffraan risotto en beurre blanc

Tussengerecht vlees

  • Eendenborst  met gekarameliseerde witlof en calvados jus

De Verfrissing

  • Granité van mango met proseccoschuim.

Hoofdgerecht

  • Runderhaas met kalfssukade en een sjalottenjus

Waarbij frietjes en een  frisse salade geserveerd wordt.

Amuse desserts

  • Hang Op met honing en Tonka bonen
  • Chocolade fantasie met Cointreau room
  • Crème Brûlé
  • Panna cotta met bosvruchten coulis
  • Parfait van cappuccino

Overige informatie

Inclusief alle dranken

€ 60,25 per persoon

Prijs is gebaseerd op een 3,5 uur-durend arrangement

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons.