Uitbreidingsmogelijkheden peelbuffet
Bij het Peelbuffet horen onderstaande uitbreidingsmogelijkheden.
Bij het buffet kunt u de aangegeven koude vleesgerechten ook kosteloos vervangen door
onderstaande koude vleesgerechten. Ditzelfde geldt voor warme vleesgerechten, deze kunt
u aldus ook kosteloos vervangen door onderstaande warme vleesgerechten.
Wilt u het buffet uitbreiden, dan rekenen wij daarvoor een toeslag.
Koude vleesgerechten
- Gevulde eieren € 1,50
- Wraps van beenham met kruidenkaas € 1,75
Warme vleesgerechten
- Varkensfilet met champignonroomsaus € 3,25
- Kip met ananas en kerrie € 3,25
- Gehaktballetjes in een tuinkruidensaus € 3,00
- Runderstoofpotje € 3,75
- Ajam saté met kokos- pindasaus € 3,50
- Hongaarse Goulash € 3,50
Koude visgerechten
- Haringschotel met uitjes € 3,25
- “Viskraampje” Gerookte zalm, gerookte makreel, salade van krab en een salade van Noorse garnalen € 7,50
Warme visgerechten
- Gebakken kibbeling met remouladesaus € 4,00
- Gamba’s met noly prat saus € 3,50
Soepbar
- Met twee soepen naar keuze € 5,00
- Pasteitjes met runder- en kip ragout € 4,50
Overige informatie
De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!