Uitbreidingsmogelijkheden peelbuffet

Bij het Peelbuffet horen onderstaande uitbreidingsmogelijkheden.
Bij het buffet kunt u de aangegeven koude vleesgerechten ook kosteloos vervangen door
onderstaande koude vleesgerechten. Ditzelfde geldt voor warme vleesgerechten, deze kunt
u aldus ook kosteloos vervangen door onderstaande warme vleesgerechten.

Wilt u het buffet uitbreiden, dan rekenen wij daarvoor een toeslag.

Koude vleesgerechten

  • Gevulde eieren € 1,50
  • Wraps van beenham met kruidenkaas € 1,75

Warme vleesgerechten

  • Varkensfilet met champignonroomsaus € 3,25
  • Kip met ananas en kerrie € 3,25
  • Gehaktballetjes in een tuinkruidensaus € 3,00
  • Runderstoofpotje € 3,75
  • Ajam saté met kokos- pindasaus € 3,50
  • Hongaarse Goulash € 3,50

Koude visgerechten

  • Haringschotel met uitjes € 3,25
  • “Viskraampje” Gerookte zalm, gerookte makreel, salade van krab en een salade van Noorse garnalen € 7,50

Warme visgerechten

  • Gebakken kibbeling met remouladesaus € 4,00
  • Gamba’s met noly prat saus € 3,50

Soepbar

  • Met twee soepen naar keuze € 5,00
  • Pasteitjes met runder- en kip ragout € 4,50

Overige informatie

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!