Ontvangst met koffie/thee eventueel vergezeld met “Banket”.
Aansluitend een eventuele gezamenlijke toast middels een “Welkomstcocktail”.

All-in dranken

Gedurende het totale borrelfeest serveren bedieningsmedewerksters alle gewenste dranken.

Hierna volgen diverse presentaties waarbij onze bedieningsmedewerk(st)ers gerechten vanaf een plateau aan uw gasten serveren;

Voorgerechten koud

De volgende gerechtjes worden tweemaal gepresenteerd:

  • Tartaar van zalm met een dille crème;
  • Mousse van gerookte paling;
  • Hollandse garnaaltjes met een frisse dressing;
  • Foccacia met truffelcrème;
  • Rundercarpaccio met ruccola en balsamico;
  • Huisgemaakte paté met rode port en gerookte eend.

 

Warme amuse gerechten

  • Op de huid gebakken rode mul in een kreeftenjus
  • Bourgondisch spiesje geserveerd op een ratatouille in een tuinkruidensaus
  • Runderbiefstukjes op een stamppotje van bospaddenstoelen met sjalotten jus

Desserts

De volgende gerechtjes worden tweemaal gepresenteerd:

  • Sabayon met vers fruit
  • Amuse lepel met chocolade mousse en een vleugje cointreau
  • Crème Brûlee
  • Parfait van cappuccino

Uitbreidingsmogelijkheden arrangement

Ter afsluiting van dit  borrelfeest kunt u ervoor kiezen om dit uit te breiden met een koffiebuffet.

Overige informatie

*Dit is een 5 uur durend arrangement waarbij de prijs is gebaseerd op gezelschappen vanaf 50 personen!
Voor gezelschappen van 35 t/m 49 personen geldt een toeslag van € 1,50 per persoon.

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!