Roasttable diner 1

Amuse plateau

Een variatie aan individuele voorgerechtjes op tafel vanaf plateau geserveerd

Vis

  • Bonbon van gerookte zalm
  • Stapelaar van paling met peperkoek en Granny Smith
  • Cocktailtje van Noorse garnalen met avocado crème

Vlees

  • Rundercarpaccio met truffel
  • Tompouce van beenham met seranoham
  • Rollade van eend met frambozendressing 

Diverse broodsoorten, tapenade, room- en kruidenboter.

of

Cocktail presentatie

Met keuze uit:

  • Cocktail van zalm met whisky saus
  • Cocktail van kip met ananas en kerriesaus

Diverse broodsoorten, tapenade, room- en kruidenboter.

Duo soep

Elk in een klein kopje geserveerd:

  • Dubbel getrokken runderbouillon met anijschampignons
  • Velouté van broccoli met tuinkruidencappuccino

Diverse broodsoorten, tapenade, room- en kruidenboter.

Hoofdgerechten (Live-Cooking)

Tal van verse vis en vleessoorten kunt u zelf selecteren.

Vervolgens worden deze à la minute in uw bijzijn onbeperkt door onze koks bereid aan de unieke Roasttable waarbij u zelf uw hoofdgerecht kunt vergezellen met een variatie aan bijpassende garnituren van aardappel groenten en sauzen.

Overige informatie

Inclusief alle dranken

€ 59,95 per persoon

Prijs is gebaseerd op een 5 uur-durend arrangement

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons.