Diner(buffet)

Soep

Een tweetal soepen, bij u & uw gasten aan tafel geserveerd of in de vorm van een Soepbar (buffet);

  • Huisgemaakte champignon velouté (licht gebonden)
  • Consommé Double ; dubbel getrokken runderbouillon met garnituur

Geserveerd met diverse broodsoorten, tapenade, kruiden- en roomboter

Hoofdgerechten-eiland

Door middel van live cooking voor u bereidt in de open keuken;

  • Gesauteerde ossenhaas in jus de veau met apart rode wijn en pepersaus
  • Varkenshaasmedaillons met een tuinkruidenjus
  • Beenham met thijmsaus
  • Vispannetje met diverse gepocheerde vissoorten in een kruidige vissaus
  • Drietal warme groenten
  • Drietal warme aardappelgarnituren
  • Tweetal rauwkostsalades

Overige informatie

Inclusief alle dranken

€ 55,00 per persoon

Prijs is gebaseerd op een 5 uur-durend arrangement

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!