Voorgerechtenbuffet

  • Bonbon van zalm met dillecrème
  • Creatie van diverse vissoorten
  • Cocktail van Hollandse garnalen
  • Rundercarpaccio met een pestodressing
  • Rouleaux van maiskip met een frisse salade
  • Seranoham met meloen

Koude gerechten

  • Zalmsalade
  • Zeevruchtensalade
  • Aardappelsalade
  • Huzarensalade
  • Pastasalade
  • Ardennerham met meloen
  • Rosbief met druiven
  • Asperges met ham

Gepresenteerd met diverse broden, kruiden- en roomboter.

Duosoep aan tafel geserveerd

  • Een heldere kalfsbouillon met chiffonnade in het ene kopje en een lichtgebonden preisoep met een tuinkruiden-espuma in het andere kopje.

Met stokbroden en diverse boters.

Hoofdgerechtenbuffet

  • Runderhaas met rodewijnsaus
  • Gebakken champignons apart geserveerd
  • Varkensmedaillons bedekt met een ratatouille in een huisgemaakte jus
  • Gesauteerde rode mul met apart geserveerd een kreeftenjus
  • Italiaans vispannetje: diverse gepocheerde vissoorten met een pasta en basilicum
  • Gepresenteerd met diverse aardappel- en groentegarnituren
  • Met een tweetal salades

Dessert & Koffiebuffet

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot desserts en koffiebuffetten.

Overige informatie

*De prijs is gebaseerd op gezelschappen vanaf 50 personen!
Voor gezelschappen van 40 t/m 49 personen geldt een toeslag van € 1,10 p.p.
Voor gezelschappen van 35 t/m 40 personen geldt een toeslag van € 1,85 p.p.

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!