Voorgerechten koud

  • Cocktail van zalm overgoten met whiskysaus
  • Noorse garnalencocktail
  • Cocktail “Monica”: Cocktail van kip met kerriedressing
  • Hors d’oeuvre: Huzarensalade met garnituur

Gepresenteerd met diverse broodsoorten en boters.

Soepbar

  • Toscaanse tomatensoep
  • Heldere ossenstaartbouillon met een vleugje madeira

Met stokbrood en kruiden- en roomboter

Hoofdgerechtenbuffet

  • Runderstoofpotje met rozemarijn
  • Kalkoenfilet in een dragonjus
  • Zalm uit de oven met een krokant korstje
  • Gepresenteerd met diverse aardappel- en groentegarnituren
  • Met een tweetal salades

Dessert & Koffiebuffet

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot desserts.

Overige informatie

*De prijs is gebaseerd op gezelschappen vanaf 50 personen!
Voor gezelschappen van 40 t/m 49 personen geldt een toeslag van € 1,10 p.p.
Voor gezelschappen van 35 t/m 40 personen geldt een toeslag van € 1,85 p.p.

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!