Soepbar

  • Huisgemaakte champignon velouté
  • Consommé Double; dubbelgetrokken runderbouillon met garnituur
  • Gepresenteerd met stokbrood en diverse boters.

Hoofdgerechtenbuffet

  • Gebraden rosbief met een sjalottensaus
  • Varkenshaasmedaillons met een tuinkruidenjus
  • Vispannetje in een kruidige vissaus
  • Drie aardappelgarnituren
  • Drie groentegarnituren
  • Een tweetal salades

Dessert & Koffiebuffet

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot desserts en koffiebuffetten.

Overige informatie

*De prijs is gebaseerd op gezelschappen vanaf 50 personen!
Voor gezelschappen van 40 t/m 49 personen geldt een toeslag van € 1,00 p.p.
Voor gezelschappen van 35 t/m 40 personen geldt een toeslag van € 1,65 p.p.

Eventueel kunt u dinerbuffet 2 uitbreiden met een aantal voorgerechten,
bekijkt u hiervoor de pagina “Uitbreidingsmogelijkheden Dinerbuffetten“.

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!