Voorgerecht
Keuze uit palet van diverse vissoorten of vleessoorten
Duo Soep
Elk in een klein kopje geserveerd
Getomateerde runderbouillon en een velouté van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Met keuze uit:
Duo van kalfsoester en runderhaas met tuinkruiden jus
of
Duo van zalm en heekfilet met een bieslooksaus
Dessert
4 luxe amuse desserts
Parfait van bosvruchten
Mousse van chocolade met Cointreau en brownie
Hang Op met konfijtte appel/peer en crumble
Fantasie van mango en kokos
Overige informatie
Prijs is gebaseerd op een 3,5 uur durend arrangement inclusief alle dranken
Met bijpassende wijnen en tafelwaters bij een gezelschap van 20 gasten of meer.
Onder 20 gasten toeslag € 3,50 p.p.
Verlening is mogelijk à € 3,50 p.p. per half uur.
De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!