Voorgerecht

Aan tafel geserveerd met keuze uit:

  • Palet van diverse vissoorten
  • Assiette van diverse koude vleessoorten
  • Bovenstaande voorgerechten gaan vergezeld met toast en boters.

Soep

Aan tafel geserveerd:

  • Duo soep van dubbel getrokken runderbouillon met anijschampignons en een licht gebonden broccolisoep met een cappuccino van tuinkruiden
  • Bij deze Duo soep wordt ook stokbrood met kruiden- en roomboter geserveerd.

Spoom

Aan tafel geserveerd

  • Sorbet van mango

Hoofdgerechten

Diverse vis- en vleessoorten kunt u zelf selecteren.
In uw bijzijn zal onze kok uw gerechten a la minute bereiden aan de unieke roasttable.
Hierna kunt u uw vis of vlees zelf aanvullen met een variatie aan bijpassende aardappel- en groentegarnituren met bijbehorende sauzen.

Dessert & Koffiebuffet

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot desserts en bijvoorbeeld een koffiebuffet bij dit Roasttable-arrangement.
Hiervoor kunt u de pagina “Dessert- en Koffiebuffetten” bekijken.

Overige informatie

* Prijs is gebaseerd op een gezelschap van 50 personen of meer.
Indien u met een gezelschap bent van 40 t/m 49 personen geldt er een toeslag van € 1,00 per persoon.
Indien u met een gezelschap bent van 25 t/m 39 personen geldt er een toeslag van € 1,75 per persoon.

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!