Voorgerechten
Plateau met diverse vis en vlees amuse voorgerechten
Duo Soep
Elk in een klein kopje geserveerd
Getomateerde runderbouillon en een velouté van bospaddenstoelen
Hoofdgerechten
Vis , vlees, schaal-en schelpdieren welke a la minute, in uw bijzijn door de koks worden bereid aan de unieke Roasttable.
Vergezeld met bijpassende garnituren van aardappel, groenten en sauzen.
Dessert
4 luxe amuse desserts
Parfait van bosvruchten
Mousse van chocolade met Cointreau en brownie
Hang Op met konfijtte appel/peer en crumble
Fantasie van mango en kokos
Overige informatie
4 uur durend arrangement bij aantal gasten van 35 personen of meer.
Van 30 tot 35 pers. toeslag € 2,50 p.p.
Verlening is mogelijk à € 3,50 p.p. per half uur.
De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!