Voorgerechten

Plateau met diverse vis en vlees amuse voorgerechten

Duo Soep

Elk in een klein kopje geserveerd
Getomateerde runderbouillon en een velouté van bospaddenstoelen

Hoofdgerechten

Vis , vlees, schaal-en schelpdieren welke a la minute, in uw bijzijn door de koks worden bereid aan de unieke Roasttable.

Vergezeld met bijpassende garnituren van aardappel,  groenten en sauzen.

Dessert

4 luxe amuse desserts
Parfait van bosvruchten
Mousse van chocolade met Cointreau en brownie
Hang Op met konfijtte appel/peer en crumble
Fantasie van mango en kokos

Overige informatie

4 uur durend arrangement bij aantal gasten van 35 personen of meer.
Van 30 tot 35 pers. toeslag € 2,50 p.p.

Verlening is mogelijk à € 3,50 p.p. per half uur.

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!