De keuze van onze chef kok, 4-gangen diner met zijn favoriete gerechten
Voorgerecht
Plateau met diverse vis en vlees amuse voorgerechten
Duo Soep
Elk in een klein kopje geserveerd
Getomateerde runderbouillon en een velouté van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Met keuze uit:
Duo van kalfsoester en runderhaas met tuinkruiden jus
of
Duo van zalm en heekfilet met een bieslooksaus
Dessert
- 4 luxe amuse desserts
- Parfait van bosvruchten
- Mousse van chocolade met Cointreau en brownie
- Hang Op met konfijtte appel/peer en crumble
- Fantasie van mango en kokos
Overige informatie
3,5 uur durend arrangement bij aantal gasten van 30 personen of meer .
Diner De Chef zonder voorgerecht ( 3 gangen) € 52,50 p.p. inclusief alle dranken
Van 25 tot 30 pers. toeslag € 2,50 p.p.
Verlening is mogelijk à € 3,50 p.p. per half uur.
De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons.