Voorgerecht

Keuze uit palet van diverse vissoorten of vleessoorten

Duo Soep

Elk in een klein kopje geserveerd
Getomateerde runderbouillon en een velouté van bospaddenstoelen

Hoofdgerecht

Met keuze uit:
Duo van kalfsoester en runderhaas met tuinkruiden jus

of

Duo van zalm en heekfilet met een bieslooksaus

Dessert

4 luxe amuse desserts
Parfait van bosvruchten
Mousse van chocolade met Cointreau en brownie
Hang Op met konfijtte appel/peer en crumble
Fantasie van mango en kokos

Overige informatie

Prijs is gebaseerd op een 3,5 uur durend arrangement inclusief alle dranken
Met bijpassende wijnen en tafelwaters bij een gezelschap van 20 gasten of meer.
Onder 20 gasten toeslag € 3,50 p.p.

Verlening is mogelijk à € 3,50 p.p. per half uur.

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!