Voorgerechten eiland

Creatie van gerookte zalm en venkel
Gamba spiesje met raid, komkommer en Spaanse peper
Stapelaar van paling met peperkoek en Granny Smith
Salade Nicoise, gegrilde tonijn met mosterd mayonaise

Rundercarpaccio met truffelmayonaise en pijnboompitjes
Rouleau van Seranoham met zoete aardappel
Gerookte kalkoen met gekonfijte appel peer
Cocktail van kip met vadouvan mayonaise
Diverse broodsoorten, room-& kruidenboter.

Soepbar

Velouté van broccoli met mais en paprika

Hoofdgerechten

Medaillons van varkenshaas met tuinkruidensaus
Runderbiefstukjes met peper en rode wijn saus
Gegrilde Rib Eye met Chimmy Churry
Kalkoen met dragonsaus

Gesauteerde kabeljauw met bieslooksaus

Dessert

Mousse van chocolade
Sinaasappel vanille mousse
Crème Brûlée
Tiramisu
Vanille ijs
Parfait van bosvruchten
Vers fruit

Overige informatie

Prijs is gebaseerd op een 5 uur durend arrangement inclusief alle dranken, met bijpassende wijnen en tafelwaters
Verlening is mogelijk à € 3,75 p.p. per half uur.

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!