Dit betreft een optie voor een van de themafeesten van de Platte Vonder.

Voorgerechten eiland

Creatie van gerookte zalm en venkel
Gamba spiesje met raita, komkommer en Spaanse peper
Stapelaar van paling met peperkoek en Granny Smith
Salade Nicoise, gegrilde tonijn met mosterd mayonaise

Rundercarpaccio met truffelmayonaise en pijnboompitjes
Pulled Pork salade, gerookte Rib Eye met cranberry sambal
Rouleau van Seranoham met zoete aardappel
Gerookte kalkoen met gekonfijte appel peer
Cocktail van kip met vadouvan mayonaise
Diverse broodsoorten, room-& kruidenboter.

Soepbar

Velouté van broccoli met mais en paprika

Hoofdgerechten

Medaillons van varkenshaas met tuinkruidensaus
Runderbiefstukjes met peper en rode wijn saus
Gegrilde Rib Eye met chimichurri jus
Kalkoen met dragonsaus

Gesauteerde heekfilet met bieslooksaus
Zalm uit de oven met kruiden korst

Diverse aardappelgarnituren
Diverse groenten
Frisse rauwkostsalade

Dessert

Mousse van chocolade
Sinaasappel vanille mousse
Crème Brûlée
Tiramisu
Vanille ijs
Parfait van bosvruchten
Vers fruit

Overige informatie

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!