Theater om de hoek

Evenementen najaar 2017 – Theater om de Hoek

Met genoegen presenteren wij ons uitgebreid najaar programma 2017 ”Theater om de Hoek”

Theater om de Hoek is al enige tijd onderdeel van feestelijke activiteiten binnen ons partycentrum waarbij wij reeds vele gasten hebben mogen begroeten tijdens evenementen zoals Tribute To The Cats Band, Oudejaarsconference met Rob Scheepers etc..

In het najaar 2017 nog meer genieten van humor, cabaret, lekker eten & drinken aan een voor u gereserveerd tafeltje in theatrale sfeer met echte “TOPPERS” zoals: Javier Guzman, Andy Marcelissen, Berry Knapen en veel meer!

Of gewoon weer eens zoals vroeger uit je dak gaan tijdens onze Tribute muziekevenementen met Abba, Bryan Adams & Tina Turner en als klapper
op de vuurpijl: Queen tijdens onze Oudejaars Party! Allen eventueel gecombineerd met een voorafgaand dinerbuffet. Ook aan Kwisum de Dorpskwis en in “Concert” Timeless & Orinoco is gedacht.

Kortom weer eens een ander dan anders programma voor een middagje/ avondje uit met familie, vrienden, collega’s wat u meegemaakt moet hebben!

Wij wensen wij u veel leesplezier en wellicht mogen wij u begroeten op onze evenementen waarbij Kerst Inn (Kerstborrel met kerstpakket) en of lekker eten tijdens Kerst in het Roasttable of Koksdomein Restaurant deel uitmaken van ons programma “Theater om de Hoek”

Bekijk het programmaboekje