Open inschrijffeesten

Mosselen met bierkraag

12-09-2017|

Ingrediënten voor dit hoofdgerecht 'Tip van chef #4": - 4 kg mosselen (gewassen); - 1 flesje Trappist dubbel; - 1 venkelknol; - 2 uien; - verse zwarte peper (gemalen). Bereidingswijze: Maak dunne schijfjes [...]

Tip van de chef #3

06-02-2017|

Tip van de chef Galette van peer & aardappel met roquefort, geschikt voor 4 personen. Ingrediënten voor dit hoofdgerecht 'Tip van chef #3": - 4 vastkokende aardappelen; - 1 peer (stevig); - 100 [...]

Tip van de chef #2

14-11-2016|

WILD GERECHT Hertenhaas met wildjus en Tarte Tartin van sjalotjes, geschikt voor 5 personen. Ingrediënten voor Tarte Tartin: - 100 gram suiker; - 400 gram kleine sjalotjes; - 5 plakken roomboter-korstdeeg. Bereidingswijze [...]

Tip van de chef #1

10-10-2016|

Veel soeps! Een goede pompoensoep voor ieder moment van de dag. Ingrediënten voor 4 personen: 400 gram flespompoen; 750 dl. groentebouillon; 150 gr. winterwortel; 3 sjalotjes; halve chilipeper; 70 gr. roomkaas; 50 gr. chorizoworst. [...]

Schrijf u in voor een open feest!

Inschrijven