Roasttable Restaurant

– Onbeperkt genieten voor iedereen –

Voor gezelschappen vanaf 25 personen is Roasttable, naast de zondag, ook mogelijk op elke andere dag van de week!
Leuk voor verjaardagen, jubilea, bruiloften, etc.

Vastgestelde zondagen: 

Zondag 10 februari
Zondag 24 februari
Zondag 10 maart
Zondag 31 maart = Vol geboekt
Zondag 14 april = Vol geboekt
Zondag 21 april (Paas Roasttable)
Zondag 12 mei (Moederdag Roasttable)

Voorgerechten-eiland: 
Koude gerechten van Vis & Vlees
met frisse salades & verrassende amuses

Soepbar: 
Drie soepen met scala aan
broodsoorten, boters & tapenades

Roasttable live-cooking: 
U selecteert zelf uw vis- & vleessoorten waarna onze kok
deze a la minute bereidt op de unieke roasttable.
Hier treft u ook allerlei groeten, aardappelgarnituren en
sauzen om uw tussen- of hoofdgerecht compleet te maken.

Desserts:
U kunt desgewenst een nagerecht kiezen vanaf
onze dessertkaart

€ 25,75 per persoon
(Exclusief dessert)

De gerechten bevatten voedselallergenen.
Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!