Gewoon lekker, 4-gangen diner met traditionele gerechten
Voorgerecht
Keuze uit cocktail van zalm of kip
Soep
- In terrine geserveerd
- Heldere runderbouillon met garnituur
- Toscaanse tomaten velouté
Hoofdgerecht
- Varkenshaas met champignonsaus
- Runderhaas met rode wijn saus
- Garnituren van aardappel en groenten
- op bord met 2 extra op tafel
Dessert
- Chocolade en aardbeien bavarois
- Vanille ijs, vers fruit en warme kersen
Hoofdgerecht
- Runderhaas met kalfssukade en een sjalottenjus
of
- Duo van gegrilde zalm en heek met een bieslook saus
Waarbij frietjes & frisse salade geserveerd worden.
Amuse desserts
Op plateaus op tafel gepresenteerd;
- Panna Cotta: Italiaans roomdessert met een coulis van bosbessen;
- Amuselepel met chocolademousse en een vleugje Cointreau;
- Crème Brûlé;
- Tiramisu van kers;
- Parfait van cappuccino.
Bij het Diner Traditioneel kunt u
Voorgerecht vervangen
Carpaccio met truffelmayonaise en pijnboompitten meerprijs € 2,00 p.p.
Palet van gerookte zalm en zalmrouleau meerprijs € 2, 00 p.p.
Soepen vervangen
2 soepen naar keuze meerprijs € 00,00 p.p.
Overige informatie
3,5 uur durend arrangement bij aantal gasten van 30 personen of meer.
Diner Traditioneel zonder voorgerecht (3 gangen) € 52,50 p.p. inclusief alle dranken
Van 25 tot 30 pers. toeslag € 2,50 p.p.
Verlening is mogelijk à € 3,50 p.p. per half uur.
De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!