De Platte Vonder

Sinds 1950 een gerenommeerd horeca familiebedrijf met als gastpaar Karin, Cees en Chef-Kok Wiljan Velings

Zelfstandig werkende kok bij de Platte Vonder

Profielschets zelfstandig werkend kok

* Afgeronde Koksopleiding, niveau 3;
* Werkzaamheden conform HACCP;
* Onze bestaande activiteiten te ondersteunen;
* Je passie voor ons nieuwe concept te laten vieren met je creatieve ideeën;
* Organisatorisch vermogen;
* Representatief;.
* Pakt de leiding als Chef Kok niet aanwezig is

Wat bieden wij je als zelfstandig werkend kok?

* Een uitdagende job met toekomst;
* Een familiaire doch zakelijke werkomgeving;
* Salaris conform Horeca CAO met aanvullende toeslagen;
* Fulltime op basis van 5-daagse werkweek;
* Mogelijkheid in combinatie met je partner als gastvrouw.

Gastvrouw bij de Platte Vonder

Profielschets gastvrouw

* Commercieel- en marketingtechnisch onderlegd;
* Organisatie vermogen;
* Representatief;
* Goede communicatieve en leiding gevende eigenschappen;
* Gastvrij en zich kan conformeren in het Brabantse;
* Werkervaring in horeca of verglijkbare bedrijven;
* Onze bestaande activiteiten te ondersteunen;
* Je passie voor ons nieuwe concept te laten vieren met je creatieve ideeën;
* Mogelijkheid in combinatie met je partner als Zelfstandig Werkend Kok.

Wat bieden wij je als gastvrouw?

* Een uitdagende job met toekomst;
* Een familiaire doch zakelijke werkomgeving;
* Salaris conform Horeca CAO met aanvullende toeslagen;
* Op dit moment deeltijd 20 uur p.w. met intentie tot fulltime.

Ben jij degene (eventueel samen met je partner )om naast onze bestaande activiteiten het frisse concept met ons als familie Velings tot een goed resultaat te leiden, stuur dan een sollicitatie met cv naar:

Partycentrum De Platte Vonder, Feesten & Lekker Eten
Nieuwendijk 10, 5712 EM Someren-Eind
t.a.v. Familie Velings
via info@plattevonder.nl