Diner TipTop

– Mogelijk vanaf 15 personen –

5 gangen diner Tiptop wordt aan tafel geserveerd, bestaande uit:

Voorgerechtenplateaus
Vijf individuele gerechtjes per persoon;

Langzaam gegaarde zalm met avocadocrème en gekonfijte sjalotjes
Stapelaar van paling & peperkoek met dillecrème
Gedroogde ham met moestuintje van bietjes, boontjes & radijs
Flinterdunne kalfsrosbief met gemarineerde oesterzwam en rucola
Gemarineerde asperge met Peel ham

Geserveerd met diverse broodsoorten,
olijfolie, tapenade, kruiden- & roomboter.

Duo soep
Oosterse bouillon met spiesje van gelakt spek in het ene kopje
& licht gebonden broccolisoep in het andere kopje
(Of twee andere soepen naar keuze)

Geserveerd met stokbrood,
olijfolie, tapenade, kruiden- & roomboter.

De Verfrissing
Granité van mango met proseccoschuim.

Tussengerecht
Kabeljauw met kruidenkorst,
couscous met paprika, bosuitjes en botersaus

Hoofdgerecht
Gebraden kalfshaas met pommes fondant van ratte aardappel
met saus van calvados en rozijnen

Waarbij frietjes, een warme groente & frisse salade geserveerd worden.

Amuse desserts
Op plateaus op tafel gepresenteerd;

Panna Cotta: Italiaans roomdessert met een coulis van bosbessen
Amuselepel met chocolademousse en een vleugje Cointreau
Crème Brûlé
Tiramisu van kers
Parfait van cappuccino

€ 44,00 per persoon*

*Dit bedrag is gebaseerd op gezelschappen van 25 personen of meer.
Voor gezelschappen onder de 25 personen tot 15 personen
geldt een toeslag van € 2,50 per persoon.

Mocht uw gast geen visliefhebber zijn, wordt hem of haar een alternatief tussengerecht aangeboden.

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!

Interesse? vraag een offerte aan!

Naam*

Telefoonnummer*

Email*

Aanleiding feest*

Aantal personen*

Voorkeur datum* (dd-mm-jjjj)