Diner Nouvelle

– Mogelijk vanaf 25 personen –

Hierna volgen tal van mogelijkheden om uw “Diner Nouvelle” een invulling te geven. Heeft u zelf ideeën? Aarzel dan niet om deze ook met ons te bespreken! Zo kunnen we uw diner op maat samenstellen. Bij het “Diner Nouvelle” kunt u zelf uw drie-, vier- of vijf-gangen-diner samenstellen, uit onderstaande suggesties. Uw gasten hebben dan de keuze uit een tweetal voorgerechten en een tweetal hoofdgerechten. Het “Diner Nouvelle” presenteren wij bij gezelschappen van 25 personen of meer.

Voorgerechten:
Palet van zalm Tartaartje van gerookte zalm met quenelles van een dille crème omringd met een basilicum olie.
Parade van paling Artisjokbodem met een palingmousse, tranches gerookte paling overgoten met een dressing op basis van kervel, yoghurt en citroen.
Salade “Neptunes” Frisse salade van de visser met een flinterdun kruidig koekje.
Carpaccio met runderhaas dun gesneden biefstuk van de haas, geserveerd met truffelmayonaise, gebruineerde pijnboompitten en geraspte Reypenaer kaas.
Bordje “Ham” Lekker proscuitto ham met een creatie van witlof, waterkers en sinaasappel.
Lekkernij “De Platte Vonder” Een variatie van een drietal voorgerechtjes met voor u de keuze; vis of vlees.

Deze gerechten worden op bord gepresenteerd met een keur van diverse broodsoorten en room- en kruidenboter.

Soepen:
Heldere kalfsbouillon met verse tuinkruiden en een scheutje madera.
Schuimige komkommersoep met pijnboompitjes en basilicumroom.
Licht gebonden kerriesoep met gevogelte quenelles en brunoise van appel.
Mosterd soep met gefrituurde gerookte paling.
Heldere Italiaanse vissoep rijkelijk gevuld en met zwarte olijven ringen.
Duosoep geserveerd in twee kleinere kopjes; hierbij heeft u de keuze uit twee van bovenstaande soepen.

Alvorens wij de soep serveren zullen we uw gasten ook voorzien in diverse broodsoorten vergezeld met room- en kruidenboter.

Tussengerechten:
“Saltin bocca”: Italiaanse kalfsvleesrouleaux op een ratatouille met een kalfsjus.
Varkensmedaillons met een kapje van paddenstoelen en prei overgoten met een marsala saus.
Gesauteerde snoekbaarsfilet met bloemkoolcouscous en rode bietencoulis.
Coquilles op een brunoise van komkommer met witte portstroop en met salieblaadjes afgegarneerd.

De Verfrissing:
Granité van champagne.
Sorbet van mango met mousserende wijn.

Hoofdgerechten:
Creatie van varkenshaas op een puree van aardappel en gedroogde tomaatjes en rozemarijnsaus.
Filet van kalfshaas belegd met aardperenchips en een saus van oesterzwammen en franse cognac.
Runderhaas met rode uiencompote en sjalottensaus.
Creatie van zalm op twee verschillende manieren bereid met een lobbige dillesaus.
Gebakken snoekbaarsfilet met een saus van dragon en witte wijn.
Tonijn gepaneerd in sesam met wilde spinazie en een saus van saffraan.

Deze gerechten worden op bord geserveerd met diverse aardappelgarnituur en warme groenten. De vis en vlees van uw keuze worden onbeperkt nageserveerd.

Desserts:
Tropical: Gekarameliseerde ananas overgoten met saus van karamel en kokos vergezeld met een rietsuikermousse.
De Italiano: Panna cotta met rood fruit en zoete basilicum en bolletje bosvruchten ijs.
De Triangel: Omgekeerd bananentaartje met advocaat, vanille coulis en vanille-ijs.
Dessert “De Platte Vonder”: Parade van diverse nagerechten, op palet gepresenteerd.
Het Amuse dessert: Vijf individuele, kleine dessert gerechtjes.

3-gangen diner
(Soep, hoofdgerechten en dessert)
€ 30,50 per persoon*

4-gangen diner
(Voorgerecht, Soep, Verfrissing, Hoofdgerecht, Dessert)
€ 38,50 per persoon*

5-gangen diner
(Voorgerecht, Soep, Tussengerecht, Verfrissing, Hoofdgerecht, Dessert)
€ 45,50 per persoon*

* Deze prijzen zijn gebaseerd op gezelschappen vanaf 25 personen of meer.
Voor gezelschappen onder de 25 personen tot 20 personen, toeslag € 2,50 per persoon.

De gerechten bevatten voedselallergenen. Heeft uw gast een allergie? Meld dit ons!

Interesse? vraag een offerte aan!

Naam*

Telefoonnummer*

Email*

Aanleiding feest*

Aantal personen*

Voorkeur datum* (dd-mm-jjjj)