5 of 6  gangen diner wordt aan tafel geserveerd, bestaande uit:

Voorgerechten plateau 1

Vijf individuele gerechtjes per persoon;

  • Langzaam gegaarde zalm met avocadocrème en gekonfijte sjalotjes;
  • Stapelaar van paling & peperkoek met dillecrème;
  • Gedroogde ham met moestuintje van bietjes, boontjes & radijs;
  • Flinterdunne kalfsrosbief met gemarineerde oesterzwam en rucola;
  • Gemarineerde asperge met Peel ham.

of

Voorgerechten plateau 2

  • Bonbon van zalm met mosterddressing
  • Stapelaar van paling met dille crème
  • Rundercarpaccio met truffel mayonaise
  • Tompouce van beenham met Seranoham
  • Kalkoen met konfijtte appel/peer

    Geserveerd met diverse broodsoorten, olijfolie, tapenade, kruiden- & roomboter.

Duo soep

  • Oosterse bouillon met spiesje van gelakt spek in het ene kopje & licht gebonden broccolisoep in het andere kopje.

of

  • Getomateerde runderbouillon & velouté van bospaddenstoelen met een tuinkruiden
    cappuccino in het andere kopje.

Geserveerd met stokbrood, olijfolie, tapenade, kruiden- & roomboter.

De Verfrissing

  • Granité van mango en passievrucht met proseccoschuim.

of

  • Sorbet van citroen en limoen met proseccoschuim

Tussengerechtje 1

  • Kabeljauw met mousseline van pastinaak en saffraan saus

of

  • Lamspies met couscous en paprikasaus

Tussengerechtje 2

  • Eendenborst /bietentaartje met een jus van calvados

Hoofdgerecht

  • Runderhaas met kalfssukade en een sjalottenjus

of

  • Duo van gegrilde zalm en heek met een bieslook saus

Waarbij frietjes & frisse salade geserveerd worden.

Amuse desserts

Op plateaus op tafel gepresenteerd;

  • Panna Cotta: Italiaans roomdessert met een coulis van bosbessen;
  • Amuselepel met chocolademousse en een vleugje Cointreau;
  • Crème Brûlé;
  • Tiramisu van kers;
  • Parfait van cappuccino.

Overige informatie

5-gangen diner Tip Top
(Voorgerecht, Soep, Tussengerecht, Hoofdgerecht en dessert)
€ 42,50 per persoon*

6-gangen diner Tip Top
(Voorgerecht, Soep, 2x Tussengerecht, Hoofdgerecht, Dessert)
€ 47,50 per persoon*

*Dit bedrag is gebaseerd op gezelschappen van 25 personen of meer.
Voor gezelschappen onder de 25 personen tot 20 personen geldt een toeslag van € 3,00 per persoon.