Spiezen schotels

  • Placeholder

    Spies De Platte Vonder (180 gram)

    15.00

    Gemarineerd varkensvlees,  gegratineerde aardappel, roerbakgroenten met bospaddenstoelensaus vergezeld met een frisse salade

    + -
  • Placeholder

    Biefspies pepersaus (180 gram)

    18.50

    Runderbief, gegratineerde aardappel, roerbakgroenten met pepersaus vergezeld met een frisse salade

    + -
  • Placeholder

    Biefspies teriyakisaus (180 gram)

    18.50

    Runderbief, gegratineerde aardappel, roerbakgroenten met teriyakisaus vergezeld met een frisse salade

    + -
  • Placeholder

    Biefspies stroganoffsaus (180 gram)

    18.50

    Runderbief, gegratineerde aardappel, roerbakgroenten met stroganoffsaus vergezeld met een frisse salade

    + -
  • Placeholder

    Kipsaté spies (180 gram)

    15.00

    Pilav rijst, Roerbakgroenten en pindakokos saus vergezeld met een frisse salade

    + -
  • Placeholder

    Zee Banket spies (180 gram)

    15.00

    Visspies: Botervis, gamba, pilav rijst, roerbakgroenten en dillesaus vergezeld met een frisse salade

    + -
  • Placeholder

    Vega spies (180 gram)

    15.00

    Groentespies, gegratineerde aardappel en tomatenbasilicum saus vergezeld met een frisse salade

    + -

Traditionele schotels

  • Placeholder

    Schotel Varkenshaas medaillons (180 gram)

    15.00

    Gebakken aardappeltjes, roerbakgroenten met champignonsaus

    + -
  • Placeholder

    Schotel Runder stooflapjes (180 gram)

    15.00

    Gebakken aardappeltjes, roerbakgroenten, huisgemaakte jus

    + -

Wild schotel

  • Placeholder

    Schotel Wildvariatie (180 grams)

    17.50

    Stoofpot van diverse wildsoorten met gegratineerde aardappel en rode kool

    + -

American schotels

  • Placeholder

    Schotel Pulled Pork (180 gram)

    17.50

    Zacht met rooksnippers gegaard varkensvlees gegratineerde aardappel, roerbakgroenten, zoet/zure rode kool salade en pulled pork saus

    + -
  • Placeholder

    Schotel Pulled Chicken (180 gram)

    17.50

    Zacht met rooksnippers gegaard kip gegratineerde aardappel, roerbakgroenten, zoet/zure rode kool salade en pulled chicken saus

    + -

3-gangen diner

  • Placeholder

    3-gangen Diner De Chef – Vlees

    32.50

    Rundercarpaccio met truffelmayonaise met stokbrood en kruidenboter. Gegrilde Kalfs Rib Eye met dropjus met gegratineerde aardappel, gebakken aardappeltjes, koolrabi met velouté saus, groentemix en sla mix met een frisse dressing. Amuse desserts 4 stuks p.p. amuse desserts van de chef

    3-gangen diner kunt u vanaf 4 personen 7 dagen per week bestellen en wel tot 2 dagen voorafgaand aan uw ophaaldag!

     

    + -
  • Placeholder

    3-gangen Diner De Chef – Vis

    32.50

    Bonbon van zalm met limoen mayonaise met stokbrood en kruidenboter. Gesauteerde Heekfilet met Nolly Prat Saus met gegratineerde aardappel, gebakken aardappeltjes, koolrabi met velouté saus, groentemix en sla mix met een frisse dressing. Amuse desserts 4 stuks p.p. amuse desserts van de chef

    3-gangen diner kunt u vanaf 4 personen 7 dagen per week bestellen en wel tot 2 dagen voorafgaand aan uw ophaaldag!

     

    + -

4-gangen diner

  • Placeholder

    4-gangen Diner De Chef

    43.50

    Amuse plateau (koud) Rouleau van zalm, Creatie van paling met wakamé, Krab met kwartelei, Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Gerookte kalkoen met gekonfijte appel/peer, Pastrami met zoete aardappelsalade en brood/boters. Soep Velouté van broccoli met gerookte paling en balsamico. Hoofdgerecht Duo van kalfsoester en grainfed beef en tuinkruidensaus. 5-tal individuele dessertjes Panna Cotta met een bosvruchten coulis, Crème Brulee, Chocolade mousse met brownie, Parfait van Cappuccino en Cheesecake.

    4-gangen diner kunt u vanaf 4 personen 7 dagen per week bestellen en wel tot 2 dagen voorafgaand aan uw ophaaldag!

     

    + -

5-gangen diner

  • Placeholder

    5-gangen Diner De Chef

    49.50

    Amuse plateau (koud) Rouleau van zalm, Creatie van paling met wakamé, Krab met kwartelei, Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Gerookte kalkoen met gekonfijte appel/peer, Pastrami met zoete aardappelsalade en brood/boters. Soep Velouté van broccoli met gerookte paling en balsamico. Tussengerecht Filet van heek met een gambaspiesje en dillesaus. Hoofdgerecht Duo van kalfsoester en grainfed beef en tuinkruidensaus. 5-tal individuele dessertjes Panna Cotta met een bosvruchten coulis, Crème Brulee, Chocolade mousse met brownie, Parfait van Cappuccino en Cheesecake.

    5-gangen diner kunt u vanaf 4 personen 7 dagen per week bestellen en wel tot 2 dagen voorafgaand aan uw ophaaldag!

     

    + -

Diner buffet (Koud & Warm)

  • Placeholder

    Diner buffet

    27.50

    Toscaanse tomatensoep met basilicum met stokbrood en kruidenboter * Medaillons van varkenshaas met champignonsaus. Wiener Schnitzeltjes met tuinkruidensaus. Gegratineerde aardappel/ gebakken aardappel. Koolrabi met velouté saus. Mix van diverse groenten. Rauwkostsalade * Mousse van chocolade. Mousse van aardbeien. Vers fruit salade

    Diner buffet kunt u vanaf 4 personen 7 dagen per week bestellen en wel tot 2 dagen voorafgaand aan uw ophaaldag!

     

    + -
  • Placeholder

    Koud & Warm buffet

    22.50

    Koud: Huzarensalade, Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Schwarzwalderham met meloen, Bonbon van zalm, Krab salade met appel en dille, Kip kerrie salade, Salade van diverse slasoorten met dressing. Warm: Varkensfilet met champignonsaus, Kip in Bourgignonsaus, Gegratineerde aardappel. Bij garnituren: Stokbrood/kruidenboter, Cocktailsaus

    Koud & Warm buffet kunt u vanaf 6 personen 7 dagen per week bestellen en wel tot 2 dagen voorafgaand aan uw ophaaldag!

     

    + -

Amuse desserts

  • Placeholder

    Amuse Mousse van chocolade met Cointreau en Brownie

    3.50

    Alle afhaalmenu’s kunt u uitbreiden met Amuse dessert

    + -
  • Placeholder

    Amuse Panna Cotta met bosvruchten coulis

    3.50

    Alle afhaalmenu’s kunt u uitbreiden met Amuse dessert

    + -
  • Placeholder

    Amuse Cheesecake met karamel

    4.00

    Alle afhaalmenu’s kunt u uitbreiden met Amuse dessert

    + -

Bier & wijn box (Tip!)

  • Tijns bierkeuze - Platte Vonder

    Bier Tip Box “Tijn’s keuze”

    9.95

    3 flesjes: Van der Streek Broeders (Blond – 6,7% alc.), Rumoerige Roadborst (Amber – 5,7% alc.) en Maredsoes (Dubbel – 8% alc.)

     

    + -
  • Karins wijnkeuze Platte Vonder

    Wijn Tip Box “Karin’s keuze”

    33.75

    3 flessen: Prosecco Tosseli  Alcoholvrij (Bubbel), Riesling Hochgewächs (Wit) en Cabernet Sauvignon Lalande (Rood)

     

    + -
  • Cees wijnkeuze - Platte Vonder

    Wijn Tip Box “Cees’s keuze”

    41.50

    3 flessen: Pinot Grigrio Resonata (Wit), Carte Noire (Rosé) en Malbec Portillo (Rood)

     

    + -

Lekkere wijnen

  • Placeholder

    Prosecco Tosseli Alcoholvrij

    12.50

    Bubbel Prosecco Tosseli Alcoholvrij

     

    + -
  • Placeholder

    Riesling Hochgewächs

    12.50

    Wit Riesling Hochgewächs (Mosel, licht zoet met rijp fruit)

     

    + -
  • Placeholder

    Cabernet Sauvignon Lalande

    12.50

    Rood Cabernet Sauvignon Lalande (Lange afdronk met tonen van zwarte bes en cederhout)

     

    + -
  • Placeholder

    Pinot Grigrio Resonata

    13.50

    Wit Pinot Grigrio Resonata (Heerlijk lichtvoetig met zuurtje in afdronk)

     

    + -
  • Placeholder

    Carte Noire

    17.50

    Rosé Carte Noire (De beste Franse Rosé heelrijk fris met rood fruit)

     

    + -
  • Placeholder

    Malbec Portillo

    13.50

    Rood Malbec Portillo (Fruitig, soepel en zachte lange afdronk)

     

    + -

Los bij te bestellen

  • Placeholder

    Frietjes

    2.00

    Alle afhaalmenu’s kunt u uitbreiden met frietjes

    + -